Matbröd

Danskt Rågbröd
Bakat på RÅGMJÖL, VETEMJÖL, svart sirap, solrosfrö, linfrö och klippt råg.
Innehåller: GLUTEN

Horn
Finns i två storlekar -horn(som 3 normal bullar) och jättehorn(800 g)
Vetemjöl, veg. margarin, malt, jäst och salt.
Innehåller GLUTEN.

Jättefranska
Vetemjöl, veg. margarin, malt, salt, jäst och vallmofrön.
Innehåller GLUTEN.

Kavring
Fullkornsmjöl av råg, vetemjöl, salt, jäst.
Innehåller GLUTEN.
Bakas på torsdagar, andra dagar säljes djupfrysta.

Pain riche
Vetemjöl, veg. margarin, malt, salt, jäst, vallmofrön.
Innehåller GLUTEN.
Bakas på beställning, beställ dagen innan.

Stenugnsbakat Levainbröd
Stenugnsbakat surdegsbröd.
Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, surdeg och salt.
Innehåller GLUTEN.

Stenugnsbakat Surdegsbröd med rostade solrosfrön
Surdegsbröd med rostade solrosfrön.
Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, surdeg, salt och solroskärnor.
Innehåller GLUTEN.