skip to Main Content
0410-108 52 hej@franckesbageri.se

Matbröd

Danskt Rågbröd Från Franckes Bageri

Danskt Rågbröd

Bakat på RÅGMJÖL, VETEMJÖL, svart sirap, solrosfrö, linfrö och klippt råg.

Innehåller: GLUTEN

Horn

Horn

Finns i två storlekar -horn och jättehorn.
Vetemjöl, veg. margarin, malt, jäst och salt.
Innehåller GLUTEN.

Jättefranska

Jättefranska

Vetemjöl, veg. margarin, malt, salt, jäst och vallmofrön.
Innehåller GLUTEN.

Kavring

Kavring

Fullkornsmjöl av råg, vetemjöl, salt, jäst.
Innehåller GLUTEN.

Bakas på torsdagar, andra dagar säljes djupfrysta.

Olivbröd

Olivbröd

Surdegsbröd med oliver.
Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, surdeg, oliver, timjan, salt.
Innehåller GLUTEN.

Pain-riche

Pain riche

Vetemjöl, veg. margarin, malt, salt, jäst, vallmofrön.
Innehåller GLUTEN.

Bakas på beställning, beställ dagen innan.

Levain

Stenugnsbakat Levainbröd

Stenugnsbakat surdegsbröd.
Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, surdeg och salt.
Innehåller GLUTEN.

Solrosbröd

Stenugnsbakat Surdegsbröd med rostade solrosfrön

Surdegsbröd med rostade solrosfrön.
Vetemjöl, fullkornsmjöl av råg, surdeg, salt och solroskärnor.
Innehåller GLUTEN.

Back To Top